Boverte 

Natuurlijke gezondheidsproducten kopen? Bestel online uw Fytobell voedingssupplementen en gezondheidsproducten. Boverte is als online drogisterij gespecialiseerd in de gezondheidsproducten van Fytobell en Nutribell. Wij zijn 7 dagen per week geopend en helpen u met een verantwoord advies. Online winkelen bij Boverte is makkelijk en voordelig.

Bezoek de online drogisterij Boverte

Abdijsite Herkenrode met unieke kruidentuin

Op zoek naar een ontspannende, educatieve ervaring? Dan is de abdijsite Herkenrode met haar unieke kruidenpark in de buurt van Hasselt een absolute aanrader. Voor mensen met een professionele interesse zal de tuin een bron van informatie zijn.

Maar ook de abdijsite zelf met haar geschiedenis en monumenten, alsook het landschappelijk waardevolle gebied dat een ideaal wandel- en fietsparadijs is geworden. De gewone bezoeker kan er tot rust komen, terwijl hij geniet van het prachtig uitzicht. Een bezoek is voor iedereen beslist de moeite waard.

Bezoek de website

50net de portaalsite voor de dynamische 50-plusser

50net.be is een webportaal dat zich richt tot de dynamische 50-plussers. De website houdt je voortdurend op de hoogte van het laatste nieuws. Daarnaast volgt de website de ontwikkelingen op het gebied van lifestyle, toerisme en financiën op de voet.

Bezoek de website

i-Sana Het digitale gezondheidsmagazine

i-Sana is een nieuw digitaal gezondheidsmagazine van uitgeverij Advies Media dat elke maand met een frequentie van tienmaal per jaar verschijnt. Ons magazine is gratis te lezen of te downloaden op onze website. Het blad wil op een bevattelijke manier, degelijke en wetenschappelijk verantwoorde informatie geven over gezondheid, natuurlijke preventie en behandelmethoden, alsook over nieuwtjes uit de wereld van wellness en natuurlijke verzorging.

Bezoek de website

Fytobell 

De producten onder de merknaam Fytobell® zijn ontwikkeld in samenwerking met natuurartsen die al vele jaren ervaring hebben met de toepassing van heilzame natuurlijke middelen. De unieke samenstelling van elk product is uitgetest in hun patiëntenpraktijk en in de loop der jaren, mede op basis van wetenschappelijk onderzoek, verfijnd en verbeterd. Interessant is dat de bestanddelen elkaar in hun werking versterken. Hierdoor is een optimaal effect ontstaan. De ingrediënten zijn van 100% natuurlijke oorsprong. Fytobell® ontwikkelde extractietechnieken die een zeer hoge kwaliteit en gehalte aan werkzame stoffen waarborgen. Het vervaardigen van de producten staat onder apothekerstoezicht en verloopt volgens uiterst strenge, internationaal erkende gecertificeerde normen. De speciale extractietechnieken van Fytobell® laten toe om een laag alcoholpercentage in het eindproduct te bekomen. Het productengamma omvat samengestelde plantenextracten, enkelvoudige plantenextracten, tabletten, capsules, siroop en producten op basis van probiotica.

De belangrijke kenmerken van Fytobell®

  • totaaloplossing in 1 product
  • ultrasone extractie (UE)
  • zeer laag alcoholgehalte - slechts 30%
  • bijzondere samenstellingen ontwikkeld in de artsenpraktijk (synergie der componenten)
  • een groeiend aantal artsen en therapeuten past de producten van Fytobell® met succes toe bij hun patiënten
  • de planten zijn onbewerkt, de vluchtige stoffen blijven bewaard; daardoor een werkzame totaalformule

Meer info: www.fytobell.be

i-Sana.be
winkelkar
geen producten
Uitloggen