011 37 19 24 info@drenco.be
Selecteer een pagina

Over ons

GEZONDHEID: de corebusiness van N.V. Drenco met Fytobell, Nutribell en Moood

Je ziet het vaak: belangstelling, aandacht en talent worden generaties lang doorgegeven en daardoor sterker en duidelijker. Dat is ook zo gegaan met de familie Drenth die in een vorige generatie al een sterke interesse had voor natuurlijke geneeswijzen en gezondheid. Uit die belangstelling groeide een kennismaking en grote vriendschap met de wereldbekende natuurdokter Alfred Vogel. Samen bouwden ze een imperium uit met publicaties en natuurlijke middelen die zijn naam droegen.

Die samenwerking was heel intens en miljoenen mensen hebben genoten van zijn kennis die mede dankzij de familie Drenth werd uitgedragen tot over de Europese grenzen heen. Met de dood van Alfred Vogel kwam er een kentering en heeft de nieuwe generatie van de familie Drenth met Tom aan het hoofd de grenzen verlegd met aanvullend wetenschappelijk onderzoek, onderbouwde kennis en toepassing in een nieuwe lijn gezondheidssupplementen, allemaal gebaseerd op de kennis van de natuur, en liefde voor de gezondheid van de mensen.

De middelen werd getoetst in de artsenpraktijk en het resulteerde in een nieuwe lijn prachtige preparaten om de gezondheid te vrijwaren en te bestendigen of te herstellen. Fytobell was geboren en staat garant voor degelijk wetenschappelijk onderzoek, nieuwe inzichten en middelen, maar altijd gebaseerd op natuurlijke principes en met respect voor de mens.

Fytobell is nu alom bekend voor zijn uitstekende natuurlijke preparaten en Nutribell voor de beste voedingssupplementen vooral Omega-3 visolie. Moood heeft daarnaast gebruik gemaakt van research om de omgeving en het leefklimaat in huis en voertuigen te verbeteren op natuurlijke basis: probiotica.

 

Contact

Telefoon

011 37 19 24

Fax

011 37 19 26

Email

info@drenco.be

Adres

DRENCO N.V.
Stationsstraat 110 b2
3570 Alken

Invulformulier

12 + 2 =